de Oskar

Contestatie

2 sept. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Arad

Stimati Domni si Doamne ,

ma numesc Mager Oskar nascut in Arad . Locuiesc actual in Germania in 90443 Nürnberg , Speyerer Str . 22 .

Doresc sa depun contestatie impotriva primariei pentru taierile copacilor pe care vreti sa ii eliminati pe strada Tudor Vladimirescu la fel cum si pe cei de pe Malul Muresului sau din fata de la restaurantul Transilvania .

Se promite plantarea altor copaci ce ca aradean nu mai cred. In centrul orasului au fost destui copaci defrisati si nu sa tinut nimene de promisiuni de a planta altii in locul lor asa incit locurile sa ramina doar cu pamint . Nu se poate sa se spuna ca copacii ar fi uscati deoarece sau bolnavi. Mai mult nu se poate sa spuna cineva cum ca nu ar fi drepti copacii sau prea inalti ( peste linile de curent care ar putea fi introduse in pamint ) . Multi copaci din Arad sunt uscati sau cum in zona UTA catre cimitirul Pomenirea u fost batjocoriti de firmele de buzunar ale primariei in asa fel incit au murit si nimenea nu ii scoate sa puna altii in locul lor dar vreti sa batjocoriti pe cei ce face orasul frumos si ajuta cu oxigen si umbra. La fel cum spuneti de pomii de pe Malul Muresului cum ca nu sunt drepti si vreti sa ii taiati sa plantati pomi ornamentali in locul lor . Acei pomi la fel apara orasul . Sau taiat si acolo prea multi si nu ati plantat nimica in locul celor taiati . Un primar care a lucrat la ocolul silvic ar fi trebuit sa apere acesti copaci din cartierele aradene si nu sa ii batjocoreasca sau sa ne elimine copacii .

Cu Stima

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte