de Ingrid

Combaterea ambroziei

13 sept. - Scrisoare trimisă primarului oraşului Otopeni, Gheorghe Constantin Silviu, ales cu 5686 voturi

Buna ziua Domnule Primar,

Ma adresez dumneavoastra in speranta ca in acest fel se vor lua masuri privind combaterea ambroziei si a buruienilor aflate in imediata vecinatate a casei mele, pe un teren de cca 8000mp, situat intre case si curti ingrijite, teren aflat in proprietatea Dlui Tanase Florin, la adresa Str Drumul Odaii nr 15.
De cca 3-4 ani acest teren nu a mai fost curatat de buruieni acum fiind plin de toate buruienile posibile, de salcami , papura, ambrozie etc.
Anul trecut am depus si o petitie pe site-ul Primariei in acest sens, petitie la care nu am primit nici pana azi un raspuns. Nu am fost contactati nici eu si nici vecinul care detine terenul cu probleme.
Fiica mea sufera de alergie la ambrozie si polen de diferite tipuri, si starea ei se inrautateste de la an la an.
Avand in vedere ca exista legislatie privind combaterea ambroziei va rog sa dispuneti masurile necesare in vederea aplicarii acesteia si sa luati in considerare aceasta solicitare.
Voi face toate demersurile necesare in vederea respectarii legislatiei privind combaterea ambroziei si ma voi adresa inclusiv garzii de mediu care are si ea atributii in acest sens.

Am sepranta ca macar de aceasta data se va lua in considerare petitia depusa de anul trecut si veti lua masurile necesare.
Cu respect,
Ingrid Mamularu

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte