de Cosmin

Centru dezmembrari auto care polueaza

17 feb. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna ziua,

M-am prezentat la sediul Bob Auto Parts, la adresa Soseaua de Centura Bucuresti, Nr. 261 Popesti Leordeni, Jud. Ilfov pentru a achizitiona un produs.
Am remarcat faptul ca sunt foarte multe masini dezmembrate in aer liber iar in cazul unora dintre acestea, se preling fluide pe sol. Am identificat ulei din motoare, din cutii de viteze, lichid de frana, antigel, nu stiu daca mai erau si alte fluide.
Consider ca reprezentantii Bob Auto Parts nu respecta normlele de protectie a mediului si cred cu tarie ca lucrurile nu pot ramane neremediate. De asemenea, atunci cand i-am intrebat despre avizele necesare acestui centru de dezmembrari, mi s-a raspuns ca nu au nevoie de niciun aviz si ca oricum nu are nimeni ce sa le faca.
Locatia se regaseste la adresa de mai sus, se poate ajunge la sediu utilizand aplicatiile GoogleMaps sau Waze (daca se cauta Bob Auto Parts), dupa cum puteti vedea si in fotografia atasata.

Detalii companie:

Nume:BOB AUTO PARTS SRL
Cod unic de inregistrare (CUI): 36811615
Nr. inregistrare: J23/4861/2016
Cod CAEN: 4532
Domeniu de activitate: Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule
Adresa: JUD. ILFOV, ORS. POPESTI-LEORDENI, STR. BIRUINTEI, NR.108, SC.1, AP.3

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte