de Raluca

Cămin de bătrâni înconjurat de gunoaie.

2 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Dolj

Bună ziua.
Sunt administratorul unui cămin de bătrâni de pe strada Brăila, la nr 6,caminul se numește Maisonnette și este un cămin acreditat și autorizat de toate instituțiile care reglementează aceasta categorie de așezăminte sociale, dar căminul este complet sufocat de gunoaiele pe care țiganii care locuiesc în zona le strâng și le depozitează și le ard și le transforma în alte gunoaie, de jur împrejurul căminului, pe străzile Tulcea și Brăila și pe aleile dintre ele.
Unele terenuri au alți proprietari decât țiganii care depozitează gunoaie și pe fondul nerevendicarii și neimprejmuirii acestor terenuri ele s au transformat în gropi de gunoi.
Situația căminului de bătrâni este una critica în condițiile în care Sanepid ul amenință că ridica licență de funcționare dat fiind faptul ca se afla acum căminul, intr o zona insalubra.
Va scriu și va rog sa luați masuri pt zona aceasta, Râului, Popoveni, stra Brăila dat fiind ca aici comunitatea de țigani tratează normele minime de conduita în ccea ce privește gunoaiele și deseurile și focurile pt a transforma gunoaiele ca pe nimic….
Cel mai important, este ca aici sunt cazați 20 de oameni, ca noi funcționa ca și azil de bătrâni avizați de dvs, de instituțiile toate, inclusiv de Min Muncii și ca bunul mers al afacerii și liniștea oamenilor tine de peisajul din jur.
Va stau la dispoziție la tel 0774668536,
Administrator Raluca Iorga, căminul pt bătrâni Maisonnette.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte