de

Buna ziua

16 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Buzău

Fac aceasta sesizare in legatura cu vecinul meu din com Cislau care de-a lungul timpului sa dovedit a fi un om recalcitrant si rau cu care nu se poate ajunge la nici o intelegere . Acum dupa ridicarea restrictiilor de pandemie voi depune plingerea pe care o am scrisa deja , la Politia locala si Primarie. Are o gradina cu pomi fructiferi pe care o stropeste si ierbicideaza incontrolabil si fara sa aiba vre-o pregatire in domeniu, din aceasta cauza mi-a omorat stupiide albine , ultima fapta care ma facut sa va sesizez mi-a otravit 20 de pomi ornamentali ( Tuya ). Dar astea nu apartin de domeniul Dvs, Problema este ca in urma cu cativa ani eu am sapat o fantana ( put ), 10 M adancine, urmatorul an si-a sapat si el put pietruit, la distanta de 16 M de al meu ,11 M adincime, doar ca la folosit si il foloseste in alt scop…ca hazna, direct in panza freatica
La inceput , deasupra putului a construit cotet de porci, apoi a construit o bucatarie ( care este si acum ), dejectiile din casa si wc-uri, de 14 – 15 ani sunt deversate direct in pinza freatica, La mine in put se simte clar miros de detergenti , Sa fac analize la apa ?? si sa le depun la Politie impreuna cu dosarul ? ce i-mi recomandati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte