de

Batjocura

23 mart. - Scrisoare trimisă Agenţiei pentru Protecţia Mediului Neamţ

Buna ziua,

Sunt Mihaela Moznikova fica lui Galatanu Dochita,mama are 74 de ani locuieste in judetul Neamt comun Horia satul Cotu-Vames este singura nu are pe nimeni in Romania.Imi este rusine ca v-a deranjez si necajesc in aceste clipe grele prin care trece toata tara si europa dar nu am cui sa ma mai adresez..

Mama este hartuita si batjocorita de vecini Trifan Ion si Trifan Aneta mai întai ii arunca bolovani si tot felul de lucruri mizerabile, murdare si excremente umane si de animale in curte si in gradina , acum mai nou ii arunca nisip cu un praf galben care contine ceva toxic mama are fata umflata si inflanata ,ochii si gatul intoxicat,pana si cainele varsa si sta numai in cusca.
I-au pus un furtun si ii arunca apa murdara mizerabila tot cu tot felul de fecale in curte a ajuns la radacina vitei-de-vie care cred ca s-a uscat.
S-a adresat la autoritatile de politie din comuna Horia ei au incercat sa rezolve cazul, domnul Trifan a fost sanctionat numai pentru injuraturi si batjocora dar pentru mizeriile pe care ii arunca in gradina si in curte ne-am indrumt de la politie sa ne adresam la dumneavoastra.(Nu stim cu ce arunca,dar cu ceva arunca…. este toxic si galben),da stiu ca este ceva incredibil de necrezut,abnormal.
Mama are curtea,geamurile murdare de nisip galben ca dupa furtuni de nisip din Sahara acum in timpul iernii.Trist dar adevarat.

Mama nu poate nici sa mearga afara sa-si rezolve treburile gospodaresti din curte si gradina..Hainele spalate curate le duce la o vecina sa le intinda deoarece sunt pline de praf galben.
Eu cred ca numai dumneavoastra Protectia Mediului sunteti competenti si in masura sa rezolvati cazul.

Mama are toate documentele de la doctor si raspunsurile primite in uram petitiilor noastre facute la politia Horia si la Ministerul de Interne Bucuresti(da si acolo am ajuns) si dovezi de pe camera video pe care am fost obligati sa o instalam mamei.
V-a trimit eu aceasta petitie deoarece mama nu poate ajunge la dumneavoastra datorita situatia actuale deň Romania.

Va Multumesc frumos 

Cu mult respect 

Mihaela-Carmen Moznikova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte