Asociatie pentru protectia cainilor comunitari

14 ian. - Scrisoare trimisă primarului municipiului Brăila, Simionescu Aurel-Gabriel, ales cu 47374 voturi

as dori sa cer sprijinul primariei pentru construirea unui adapost pentru cainii comunitari. Acest adapost va functiona cu ajutorul donatiilor si pe baza de voluntariat. Este un model care in Oradea si in oresele invecinate functioneaza cu succes de cativa ani si consta in adunarea de pe strazi a unui numar de caini (30 – 50, in functie de cat de mari sunt tarcurile), evaluarea, tratarea, vaccinarea si sterilizarea lor de catre un medic veterinar si pregatirea lor in vederea adoptiei. Cazarea lor este pentru o perioada determinata ( doua saptamani, o luna), timp in care vor avea loc campanii de sensibilizare a populatiei in vederea adoptiei ( postari pe internet, pliante, proiecte educationale etc.). Locul cainilor dati spre adoptie va fi ocupat de alti caini stransi de pe strazi. Cei care nu au fost adoptati si au depasit perioada de cazare la adapost, vor fi eliberati in zona din care au fost adusi.
De asemenea as dori sa stiu daca exista posibilitatea accesarii unor fonduri nerambursabile in vederea punerii in aplicare a acestui proiect.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte