de Alina

Arderi necontrolate și deșeuri solide in lunca râului Argeș

9 iun. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Argeş

Bună ziua! Va semnalez 2 situații care durează de o perioada mare de timp, in lunca râului Argeș care corespunde cartierului Tudor Vladimirescu:
1. Prezenta unei cantități f mari de deșeuri, provenite fie de la persoanele care pescuiesc pe malul râului, fie de la cetățenii care le aruncă intenționat, fie sunt aduse de apa din amonte: dincolo de aspectul estetic, acestea sufoca vegetația, sunt risc pentru fauna locală și sănătatea umană.
2. Arderi de deșeuri de diferite tipuri( anvelope , PET-uri și alte mase plastice, piese de mașini/ electrocasnice)- periodic sunt active mai multe vatre in care se ard aceste deșeuri, pe porțiunea de lunca care este pe aceeași parte cu autostrada, unde exista și câteva așezări ale unor familii de romi. Fumul generat se dispersează peste cartier, este f înecăcios și, de multe ori, se sesizează miros de substanțe chimice altele decât cele specifice fumului de lemn.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte