de M

Ape uzate menajere deversate pe domeniul public Medgidia de catre agent economic

4 mai - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Constanţa

Buna ziua,

In Medgidia pe strada Poporului , Magazinul de Piese Auto situat la adresa str Poporului nr 66 D, isi devarsa apele uzate menajere rezultate din folosirea apei în gospodărie si magazinul de piese auto şi servicii si care provin cu precădere din metabolismul uman şi din activităţi menajere şi igienico-sanitare pe domeniul public respectiv in fata magazinului pe strada , aceste ape infectate se scurg apoi in fata celorlalte case.

Acest lucru se intampla in fiecare zi la incheierea programului de lucru al magazinului .
Exista numeroase poze si discutii purtate cu proprietarul magazinului care este deosebit de recalcitrant si nu intelege ca aceasta practica este una deosebit de periculoasa pentru sanatatea celor din jur.

Proprietarul magazinului si al firmei numita Almaher SRL este numitul Lupu Marius Alin domiciliat pe str Poporului nr 66 D.
Va rog cu respect sa solutionati aceasta cerere daca doar din motivul ca domnul zadarniceste combaterea Covid-ului cu acest comportament daca nu ne pasa ca isi arunca mizeria in strada in fiecare zi.

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte