de DENISA

Amplasarea unei ghene de gunoi langa bloc–mult praf si mizerie de la spatiu din fata complexului

21 oct. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Am 2 intrebari de bun simt si sunt convinsa ca sunt in asentimentul vecinilor mei din bloc C2.
1 – cum este posibil ca o ghena curata si perfect functionabila sa fie daramata ptrca o anume doamna care locuieste in blocul B1A si munceste la primaria capitalei sa reclame ca este deranjata de miros si de zgomotul produs de cei care vin in fiecare dimineat la ora 7 sa ridice gunoiul,cand blocul dansei era la 80-100 m .distanta??????/ Motiv ptr care nu cunoastem cine a venit si a daramat acea ghena dintre blocurile C2 si B1B…..UNDE ERA TOR TIMPUL CURAT SI SE RESPECTAU GHENELE DIN INTERIOR !? si….mirare s-a construit una noua la intrarea in complex ,la doar 5 m.de blocul C2, de care se folosesc 6-7 blocuri,mai precis toti cei care in raza lor nu au ghene si care plecand spre mijloacele de transport in comun,isi arunca gunoiul !!!!! Majoritatea prefera tomberoanele de afara nu cele din interior pe care cei cu gunoiul le ridica zilnic aproape goale, !
Va intreb daca vi se pare normal ca pe acele calduri mari sa nu mai putem tine geamurile deschise de miros ,sa ne uitam cu groaza cum se arunca pungile nelegate cu gunoi NESELECTAT, cum orice adiere de vant poarta pe aleea principala ,culmea cu vedere stradala,toate cartoanele,hartiile si plasticile goale??????? E absolut inestetica amplasarea acestei ghene de gunoi la intrarea in minunatul complex !!!!!!! E absolut anormal ca 7-8 blocuri , sanu zic mai mult, din totalul de 15 ,sa arunce la o singura ghena gunoaiele??????Nu credeti ca la fiecare colt din complex ar trebui sa existe tomberoane speciale ptrr gunoi selectat plus ghene ptr gunoi menajer ???????? Nu stim ce a fost in capul dezvoltatorului ,dar multe lucruri si promisiuni nu au fost respectate,complexul arata ca o inchisoare cu garduri de sarma, cu multe pietroaie si limitatoare de viteza improvizate,iar noi platim luna de luna taxa de mentenanta ???!!!!!!
2-A doua problema care vreau sa o ridic este fasia de pamant dintre cartier si depozitul MAURANA fasie care la mutarea in complex era plina de iarba,maracini,ambrozie si broscute dupa ploaie,iar acum ???!!!! ei acum dezvoltatorul a carat tot felul de gunoaie si pietre,sapa,acopera si iar sapa tot felul de santuri si tuburi ,care zac acolo de luni de zile ,a caror praf l-am inghitit da cand ne-am mutat si nu mai scapam de el. Va intreb cu respect,acea fasie de pamant care merge de la Piata de gros pana la Metro ,nu poate fi curatata sa respiram si noi aer curat,nu apartine ca proprietate nimanui care sa fie tras la raspundere??????Cred ca e o intrebare de bun simt caci vrem si noi aer curat si o respiratie la care cred ca avem dreptul !Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte