de Marian

Ajuror de inmormantare

12 feb. - Scrisoare trimisă primarului oraşului Mihăileşti, Dobre Mihai, ales cu 5218 voturi

Bună ziua domnule primar

Am solicitat un ajutor de inmormantare pentru mama mea decedata la data de 10.01.2021 și am primit un răspuns după aproape 4 săptămâni,iar în scrisoarea primita se specifica ca primăria nu are buget alocat pentru ajutorul de inmormantare.!!!!

Domnule primar Mihai Dobre, guvernul aloca în fiecare an un buget consistent primăriilor pentru cei ce au fost în situația mamei mele.
Știți foarte bine persoane decedata, cunoașteți soțul decedatei și situația acestuia, și totuși refuzați sa acordați ajutorul unei familii care este în suferință, nevoie și agonie!!!
Vreau sa va spun ca în cazul unui deces costurile nu sunt foarte mici, pe lângă durerea si suferinta cauzata familiei sunt costuri ce noi poate facem facem sacrificii mari sa ne conducem persoana iubita pe ultimul drum asa cum se cuvine, mai ales când locuiesti la 2500 de km depărtare și având în vedere costurile deplasări pe perioada pandemiei!!!

Mulțumesc frumos și sper sa revizuiți cererea pentru ajutorul de inmormantare depusa pentru mama mea Stan Tudora (asistată sociala) care a muncit la viata ei din greu și a plătit taxe,chiar dacă nu au fost plătite la timp sau toate, a cotizat la bugetul local asa cum a putut, și merita sa primească acel ajutor care va fii folosit pentru rânduielile decedatei!

Mulțumesc

Raportează/Modifică această scrisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte