de

Aer irespirabil sector 6, Valea Ialomitei

9 apr. - Scrisoare trimisă Gărzii de Mediu Bucureşti

Buna dimineata.

Va scriu in speranta ca va veti deplasa pentru a constata si a rezolva problemele legate de mediu din zona Drumul Taberei, Valea Ialomitei. De cateva zile ne trezim intr-un miros greu, de ars, aparent toxic.

Nu poti deschide geamul, nu poti aerisi, iar dupa ce ca stam in casa sa neprotejam si sa ii protejam si pe altii, nici macar de acest mic lucru nu mai avem parte, asta in ideea in care traficul, care in mod normal era infernal la aceasta ora, s-a diminuat cu 80-90% (deci si poluarea facuta de masini a scazut drastic).

Am intrat pe aerlive.ro si am constatat ca indicele calitatii aerului pentru Iuliu Maniu este 76, o valoare foarte ridicata (la 4 pe o scara de la 1 la 5), aproape de maxim spre foarte poluat, repet, in conditiile in care traficul este aproape inexistent.

Va rog trimiteti oameni pe teren sa constate si luati masuri pentru ca cei vinovati sa fie sanctionati si sa nu se mai repete astfel de incidente. Si asa avem o calitate a vietii scazuta, fara efort fizic din cauza statului in casa, fara socializare, cu alimente care mai de care mai procesate :(((. Macar aerul pe care il respiram sa ne mai aduca o alinare.

Va multumesc si imi pun toata speranta ca macar in vremurile astea, oamenii dintr-o institutie de stat sa fie oameni, sa gandeasca si sa actioneze in numele semenilor, nu rece, sec si ineficient ca majoritatea institutiilor din Romania.

O zi frumoasa si spor la lucru, faceti-va datoria.
Va multumesc

Cu respect,
Adrian Nae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dacă aţi primit un răspuns personal, despre care credeţi că ar putea fi util şi altor persoane, vă rugăm să îl publicaţi aici.

Sari la bara de unelte