Administratorii grupului

• Imagine de avatar

Impreuna, pentru o tara curata!

Grup public activ cu 5 luni, 2 săptămâni în urmă

Este un grup care are ca scop, numeroase actiuni de voluntariat ce duc in consecinta la imbunatatirea starii mediului.

Sa trecem de la vorbe la fapte (8 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Ioan a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

Ce putem face cu problema peturilor? Ce metoda se poate gasi pt ca ele sa nu umple lacul si raurile din zona in care locuiesc? Cand putem cu adevarat sa trecem de la vorbe la fapte? Cand se poate implementa si la sat colectarea salectiva a gunoaielor? Sunt ft dezamagit pana acum de toate activitatile Ministerului Mediului. Multe povesti..multa incompetenta.

• Imagine de avatar calin a spus cu 1 an, 5 luni în urmă:

deci, nu e vorba doar de minister , pentru ca nu doar ei arunca peturile, fiecare trebuia sa inteleaga, la urma urmei asta e problema in Romania, oamenii nu inteleg de ce trebuie sa pastreze curatenia, multi dintre ei nu constientizeaza ce fac, din lipsa de informare, nu au avut poate ei ocazia sa treaca prin tari ca germania, austria, spania , franta si sa vada diferenta. Statul ar trebui sa faca programe de informare in primul rand, in al doilea rand ar trebui sa acorde resurse , sa colecteze selectiv gunoaiele, si sa aplice amenzi mari pentru cei prinsi, sa faca controale adecvate. Primul vinovat pentru poluare suntem noi, oamenii, cei incompetenti , nu toti. iar al doilea vinovat e statul care nu face nimic, caruia nu-i pasa, pentru ac stii cum e , de ce sa fac eu ceva ca poate maine ma schimba, las ca rezolva urmatorul problema asta, sau o rezolva pe hartie si pe teren e dezastru. Tre sa intelegem fiecare dintre noi lucrul acesta, si rau produs de poluare, si sa informam pe cei care nu stiu, daca fiecare dintre noi am arunca gunoiul la cos ar fi super.
    eu zic sa faci niste poze si sa le trimiti ministerului, si sa ceri tomberoane selective, poate o sa inteleaga si vor face ceva.
    o zi buna!

• Imagine de avatar Angela a spus cu 10 luni, 4 săptămâni în urmă:

La Timisoara chiar exista recipiente pentru colectat plastic, insa asta nu-i impiedica pe “cetateni” sa arunce pe unde pot… e drept ca mai putin decat o faceau inainte de a exista modalitatea de colectare. Lipsa de educatie a personajelor care populeaza orasul lasa de dorit in procent destul de mare pentru un oras vestic iar LEGILE BUNULUI SIMT nu sunt scrise.

• Imagine de avatar Iulia-Alina a spus cu 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

Acum serios cel putin aici la noi in Constanta sunt multe programe de informare dar degeaba! Statul ar trebuie sa puna in aplicare amenzile ca sa putem spune ca pastram orasul curat.

• Imagine de avatar zoltán a spus cu 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

Amenzi?Nu e o soluție, sunt uni care o plătesc, si desfășoară activitatea mai departe.Eu cred ca cineva ar trebui sa plătească pe cei care protejează propria mediu, cum o face SC econet srl, si atuncea ar proteja mediul mai multa lume, ca si colaboratori econet.
    Ce părere ai?

• Imagine de avatar zoltán a spus cu 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

Amenzi?Nu e o soluție, sunt uni care o plătesc, si desfășoară activitatea mai departe.Eu cred ca cineva ar trebui sa plătească pe cei care protejează propria mediu, cum o face SC econet srl, si atuncea ar proteja mediul mai multa lume, ca si colaboratori econet.
    Ce părere ai?

• Imagine de avatar Iulia-Alina a spus cu 10 luni, 3 săptămâni în urmă:

ar fi si asta o idee dar sa stii ca daca amenzile sunt foarte mari nu oricine o plateste cel putin nu aici in Romania unde criza ne loveste. In port de exemplu, sunt amenzi imense si se pastreaza totul perfect. Chiar tatal meu mi-a povestit despre un vapor unde un bucatar a aruncat cojile de cartofi in mare si a primit o amenda de 5000 Euro doar pentru asta. Dovada a fost si o poza direct din satelit. Iar daca asa s-ar face si in oras, adica amenzile sa fie foarte mari o sa avem ordine. Nu crezi?