deci, nu e vorba doar de minister , pentru ca nu doar ei arunca peturile, fiecare trebuia sa inteleaga, la urma urmei asta e problema in Romania, oamenii nu inteleg de ce trebuie sa pastreze curatenia, multi dintre ei nu constientizeaza ce fac, din lipsa de informare, nu au avut poate ei ocazia sa treaca prin tari ca germania, austria, spania , franta si sa vada diferenta. Statul ar trebui sa faca programe de informare in primul rand, in al doilea rand ar trebui sa acorde resurse , sa colecteze selectiv gunoaiele, si sa aplice amenzi mari pentru cei prinsi, sa faca controale adecvate. Primul vinovat pentru poluare suntem noi, oamenii, cei incompetenti , nu toti. iar al doilea vinovat e statul care nu face nimic, caruia nu-i pasa, pentru ac stii cum e , de ce sa fac eu ceva ca poate maine ma schimba, las ca rezolva urmatorul problema asta, sau o rezolva pe hartie si pe teren e dezastru. Tre sa intelegem fiecare dintre noi lucrul acesta, si rau produs de poluare, si sa informam pe cei care nu stiu, daca fiecare dintre noi am arunca gunoiul la cos ar fi super.
eu zic sa faci niste poze si sa le trimiti ministerului, si sa ceri tomberoane selective, poate o sa inteleaga si vor face ceva.
o zi buna!