Administratorii grupului

• Imagine de avatar

Bacau

Grup public activ cu 9 luni, 2 săptămâni în urmă

Protectia mediului in judetul Bacau – Alatura-te acestui grup pentru a participa la actiunile de voluntariat din judet sau pentru a sesiza incalcari ale legislatiei de mediu, discutii etc.

Energiile regenerative (6 postări)

← Forum de grup   Director al forumurilor de grup
  • Imagine de avatar Dan Mircea a spus cu 1 an, 7 luni în urmă:

E careva preocupat de energiile regenerative?

• Imagine de avatar Vasile Vali a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Da.
    Sunt foarte interesat de posibilitatea de a produce energie verde …
    Doresti informatii, sau oferi informatii despre acest subiect. ?
    Este o tema care ar putea aduce multe beneficii romanilor cu spirit de initiativa.
    De exemplu, sunt in Romania cateva mii de locatii prielnice pentru constructia de MHC (Microhidrocentrale …),
    pe care daca nu le facem noi, le vor face cetatenii mai pragmatici veniti din alte zone ale Uniunii EU…
    Nu sunt expert, dar pot oferi informatii de baza despre acest subiect.

• Imagine de avatar Dan Mircea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Ma bucur sa vad ca e cineva interesat de asa ceva. V-am trimis mesaj si astept un raspuns. Am analizat in special motoarele de tip Bedini si inventiile lui Tesla (fata de care am un respect deosebit). Discutam mai multe detalii la telefon ca nu intentionez sa plictisesc cu detalii tehnice aici.
    Va multulmesc pentru interesul si deschiderea de care ati dat dovada.

• Imagine de avatar cristinel a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Dat fiind situaţia economică actuală ar fi bine să se propină soluţii simple cu un cost mediu la care să aibă acces marea majoritate a populaţiei. Învestiţiile mari cu recuperare greoaie de capital nu sunt agreate în momentul de faţă. Marea majoritate s-ar bucura dacă ar observa un beneficiu real nu bătaie de cap cu acte, şi apoi un randament îndoielnic al noilor inst. de pe piaţă. Propunerea soluţiilor simple şi fiabile ar fi mai uşor agreate.

• Imagine de avatar Dan Mircea a spus cu 1 an, 6 luni în urmă:

Aveti dreptate, domnule Cristinel. Asteptam din partea dumneavoasra, cu real interes, propuneri, sugestii sau chiar variante constructive ale unor dispozitive de acest gen. Ma bucur sa vad ca mai sunt si altii interesati in acest sens. Daca as fi fost de acord cu metodele FOARTE scumpe pe care “le propun” cei din comunitate poate ca nu mai eram pe acest site.
    In postarea precedenta am specificat o mica parte din sistemele studiate de mine. Mai sunt multe astfel de realizari ale unor oameni care gandesc liber si care au reusit sa aduca la lumina proiecte interesante din care avem foarte multe de invatat.
    Sunt interesat de realizarea practica a unui sistem de preducerea a energiei la costuri cat se poate de reduse.
    Studiati sistemele free-energy, zero-point energy, moatoarele Bedini, motorul magnetic Perendev, etc.